Kahlenberg: Fantastisk tid i Brøndby

13.07.2005 15:03

Thomas Kahlenberg fortsætter karrieren i den franske topklub Auxerre. Her venter der midtbanespilleren nye udfordringer efter tre succesrige sæsoner for de danske mestre og pokalvindere Brøndby IF.

- Det er selvfølgelig en drøm der er gået i opfyldelse og jeg er meget glad, stolt og lettet, men jeg må også sige jeg står med blandede følelser. Jeg har været utrolig glad for min tid i Brøndby, der er min klub. Jeg har været en del af et fantastisk hold og vi har haft en fantastisk sæson med "the double", men mine personlige ambitioner rækker til større opgaver efter tre gode sæsoner for Brøndby. Nu får jeg muligheden for at prøve talentet af i en af Europas helt store ligaer. Jeg har en rigtig god følelse omkring mit skifte til Auxerre, en af de helt store klubber i Frankrig, der er kendt for at videreudvikle unge spillere, fortæller Thomas Kahlenberg til brondby.com

- Jeg kan se tilbage på min tid i Brøndby som udviklende, succesrig og fantastisk såvel sportsligt som menneskeligt, og det er noget jeg altid vil huske. Jeg takker for den store opbakning jeg har oplevet fra de fantastiske fans, og det er noget jeg aldrig glemmer. Nu glæder jeg mig til at fortsætte karrieren i Auxerre, udtaler Thomas Kahlenberg.

22-årige Thomas Kahlenberg kom til Brøndby som juniorspiller, og er et produkt af Brøndbys ungdomsarbejde. I de seneste tre sæsoner har han været fast mand på Brøndbyholdet under Michael Laudrups ledelse.

Kahlenberg har udviklet sig til at være en af holdets helt store profiler, og i de seneste to sæsoner har han været holdets topscorer. Thomas Kahlenberg nåede i denne omgang 130 1. holdskampe for Brøndby IF, hvor han i alt scorede 35 mål. Kahlenberg er noteret for 3 A-landskampe for Danmark.

Thomas Kahlenberg i løb med bolden mod FC Nordsjælland, midtbanespillerens sidste kamp i Brøndbytrøjen

Thomas Kahlenbergs sidste officielle kamp for Brøndby i denne omgang, var i sidste sæsons 33. runde hvor FC Nordsjælland tabte 2-0 på Brøndby Stadion.

Thomas Kahlenberg takker fansene for sæsonen til guldfesten mod FC Nordsjælland

Thomas Kahlenberg udtrykker sin store glæde for den store opbakning han har oplevet i tiden som Brøndbyspiller.