Glade målscorere

21.07.2005 00:35

- Det er altid vigtigt at komme godt fra start. Det gør jeg og holdet i dag, så det er helt perfekt. Måden vi vinder på over sidste sæsons bronzevindere og selve resultatet kan næsten ikke blive bedre.

Den dobbelte målscorer Morten Skoubo fortæller om kampen:

- Personligt er jeg selvfølgelig super glad for de to mål, men det vigtigste er at vi kommer godt i gang. Vi vil bevise, at det ikke var tilfældigt vi vandt The Double sidste år, og så gælder det om at få bid i banen fra start. Det fik vi.

- Vi er det klart stærkeste hold i dag og får en fortjent sejr. Første halvleg var virkelig god, og vi arbejdede alle sammen det bageste ud af bukserne. Anden halvleg er lidt mere stille og rolig, men vi holder fast og får en kanon start på sæsonen.

- Det giver ro for holdet og for mig selv, så jeg ser frem til de næste runder og håber bare vi kan fortsætte.

Morten Skoubo i løb med bolden

Glæden var naturligvis stor hos den dobbelte målscorer Morten Skoubo.

Per Nielsen tilfreds

- Hvis du nu gad komme og se træningen herude, ville du vide at jeg laver den slags mål hver eneste dag!

Anføreren holder masken, og synes i øvrigt ikke hans mål til 3-0 var noget specielt. Den slags har han scoret før.

- Mod AGF for et par år siden gjorde jeg noget lignende, men det er da rigtig nok at jeg rammer den godt. Morten Skoubo lægger den perfekt af, og så knalder jeg til den. Det gik jo meget godt.
 
- Jeg er nu mere glad for sejren og at vi kom så godt i gang. Der er en kanon indstilling på holdet i dag, og det er den slags vi skal bruge de næste mange måneder. Så er det sgu lige meget hvem der scorer, og hvor den sidder, men det var da fedt nok, runder han af med et bredt grin.

Jubel efter Per Nielsens drømmehug

Jubelen var stor da anfører Per Nielsen hamrede bolden i kassen på en flot flugter.