Fort Brøndby Stadion

22.07.2005 09:32

Det er med en flot statistik i ryggen, når Brøndby IF tager imod Silkeborg i SAS Ligaens 2. runde lørdag eftermiddag. De seneste 10 gange, midtjyderne har været gæster på Brøndby Stadion er det kun én gang lykkedes at vinde, endsige score. 25. november 2001 vandt Silkeborg med 1-0 på et mål af Ulrik Pedersen - de øvrige ni gange har Brøndby hentet syv sejre og to uafgjorte med en målscore på suveræne 15-0.

I det hele taget er det ved at være et stykke tid siden, Silkeborg har formået at score mod Brøndby. De seneste tre møder har Brøndby holdt buret rent, og Silkeborg skal tilbage til 22. juni 2003 for at finde en kamp, hvor de lavede mål mod de blå-gule. Dengang blev det til gengæld også til mål fire gange i Silkeborgs 4-3 sejr.

Sidste sæsons tre møder med Silkeborg var alle ret målfattige med i alt kun to mål. Brøndby har ikke givet Silkeborg et stort nederlag på den københavnske vestegn siden 19. august 2001, hvor hjemmesejren lød på 4-0. Her scorede Mads Jørgensen to gange for øjnene af godt 10.000 tilskuere. Peter Madsen og Thomas Lindrup scorede de øvrige mål.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Per Nielsen fokuseret i seneste opgør mod Silkeborg på Brøndby Stadion

På Brøndby Stadion synes Per Nielsen og co. at være urørlige med nu seks hjemmesejre i træk.