Fans kom helt tæt på stjernerne

17.07.2005 14:59

Kort før hver sæsonstart giver Brøndby IF de mange fans mulighed for at opleve spillerne på helt tæt hold, når Brøndby Stadion lægger græs til det årlige Åbent Hus-arrangement. Her til eftermiddag var små 2.500 fans mødt frem for at overvære træningen og hilse på til det traditionelle arrangement, og som altid blev det til et par hyggelige timer.

Alex Nyborg Madsen indledte med at præsentere spillerne, og en speciel varm velkomst fik de nye ansigter i truppen. Både Kim Christensen og Marcus Lantz fik ekstra klapsalver med på vejen, ligesom også tilbagevendte Auri Skarbalius fik en hilsen efter sit lejemål i Herfølge. Brøndby Support var også mødt op med en speciel hilsen og blomster til truppens nye ansigter, Christensen og Lantz.

Kim Christensen hilser på fansene

Der var stort bifald til Kim Christensen ved præsentationen.

Brøndby Support deler bloster ud til Christensen og Lantz

Brøndby Support byder velkommen til de to nye ansigter i truppen.

Let træning

Herefter gennemgik truppen et let træningsprogram oven på gårsdagens træningskamp mod Bochum. De mange fremmødte fik rig lejlighed til at studere både pasnings- og teknisk stræning, før det blev tid for de heldige børn, at deltage i spillet til to mål. Marcus Lantz og Mads Jørgensen stod over træningen med små-skader, men de kunne fra sidelinien hygge sig over den lette stemning.

Spillerne nød åbenlyst den afslappede stemning, og der blev leveret en masse gode afleveringer og mål i godt samspil med de måske kommende Brøndbystjerner. Straffesparkskonkurrencen blev vundet af den ganske unge Isabel, der overlistede Karim Zaza på målstregen - til stor jubel fra de fremmødte.

Afslutningsvis blev der delt autografer ud til den store guldmedalje, og flere af profilerne må have fået skrivekrampe, da de mere eller mindre blev belejret af begejstrede fans.

På onsdag bliver der igen lejlighed til at opleve Brøndby-stjernerne på Brøndby Stadion. Her sparkes SAS Ligaen i gang med premiereopgøret mod FC Midtjylland kl. 20.00.

Tæt pakket på Nedre Dansk-Avis tryk

Ca. 2500 fans deltog i Åbent Hus-arrangementet.

Autografskrivning bagefter træningen

Til slut blev der skrevet autografer på banen hvor mange fans omringede Brøndbystjernerne.