Elmander klar vinder

14.07.2005 13:55

Vi prøvede at skabe en vis spænding om resultatet, men må erkende at det ikke rigtig lykkedes. Johan Elmander var ifølge trænerne i SAS Ligaen forårets bedste spiller, og ikke overraskende vandt den karismatiske svensker også suverænt afstemningen om forårets spiller på brondby.com.

Med mere end halvdelen af alle afgivne stemmer henviste Elmander landsholdsaktuelle Daniel Agger, Thomas Kahlenberg og Per Nielsen til sekundære placeringer, og den vel nok mest stabile spiller de seneste to år, Kim Daugaard, måtte tage til takke med en 5. plads.

Vil vinde alt

- Det er altid en ære at blive tildelt sådanne titler, og jeg glæder mig til, sammen med resten af holdet, at fortsætte hvor vi slap i foråret, fortæller en glad svensker.

- Vi står foran mange spændende udfordringer i den kommende tid, og der bliver brug for alle kræfter. Målet for mig er, at vinde de kampe jeg spiller, og så skulle det gerne ende med det samme antal pokaler som sidste år. Det var en fantastisk sæson for mig og for holdet, men nu starter vi forfra igen. Vi har et kanon hold, og jeg føler vi står rigtig godt rustet til de kommende opgaver, erklærer angriberen, hvis ønske er, at score flere mål.

- Ja, det er klart. Men det handler først og fremmest om holdet, slår han fast.

Elmander

Fra en lidt sky dreng ved præsentationen...

Løb

... over hårdt arbejde og masser af lækkerier på banen, er Johan Elmander vokset enormt i sin tid i Brøndby IF. I foråret var der ingen, der kunne måle sig med den stærke angriber, og da han først begyndte at udfolde sin tekniske kunnen, var ingen forsvarsspillere i stand til at følge med.

FCK

- Den største kamp var sejren over FCK. Det var rivalerne, og man kunne mærke i hele klubben og på alle fansene, at den kamp betød noget specielt. At vinde 5-0 i sådan en kamp var fantastisk, og noget man som spiller aldrig glemmer. Således beskrev Elmander forårets bedste oplevelse, da Fodbold i Brøndby bad ham fortælle om halvsæsonen, og smilet kommer stadig frem, når omtalen falder på den kamp.

7-0

7-0 og færdigt arbejde. Elmander havde stor andel i sæsonens forrygende afslutning, og med noget der til forveksling lignede en ren målstime, fik han også bevist, at han kan meget andet end at drive forsvarsspillere til vanvid med frække finter og gale detaljer. 

Pokalen

Elmanders første sæson i Brøndby-trøjen blev kronet med mesterskabet og pokal-sejr. Større bliver det ikke i Danmark, men Johan er klar på de næste udfordringer. Alle kampe skal vindes!

Sæsonkort?

Hvis du vil være sikker på en plads til den kommende sæsons afsluttende kampe, der forhåbentlig igen bliver med gyldent skær, kan du allerede nu sikre dig et sæsonkort.

Der er allerede solgt mere end 7.000 kort og fortsætter efterspørgslen, nås 8.000 solgte kort inden længe. Har du sikret dig et sæsonkort?

Klik dig ind på ugens afstemning og lad os vide om du har sikret dig plads.