Brøndby*VIP i luften

15.07.2005 08:19

Brøndby IF er en af Danmarks mest populære klubber med et helt unikt netvæk af samarbejdspartnere. Sammen med vores samarbejdspartnere ønsker vi at tilbyde dig at blive medlem af Brøndby*VIP - vores nye fordelsklub for Brøndbyfans overalt i landet.

Partnerne byder på både faste rabatter og kampagnetilbud. I Brøndby*VIP får du desuden adgang til specielle arrangementer og konkurrencer samt dit eget personlige medlemskort.

Allerede nu er det lykkedes os at få mange af vores partnere med i Brøndby*VIP - bl.a. inden for rejser, radio/tv, forsikring, ejendomssalg osv.

brondbyvip.dk

Tjek den nye fordelsklub på brondbyvip.dk

brondbyvip.dk

På brondbyvip.dk bliver du hele tiden præsenteret for nye arrangementer og konkurrencer - forbeholdt dig som medlem. Vores rabatguide giver dig et overblik over de mange partnere i Brøndby*VIP og de kampagnetilbud og rabatter, du som medlem har adgang til. Nogle af partnere vil også præsentere dig for forskellige specialtilbud.

brondbyvip.dk er omdrejningspunktet i dit Brøndby*VIP-medlemskab, så tjek sitet løbende og bliv opdateret med de seneste tilbud, arrangementer og konkurrencer. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev som præsenterer dig for de seneste tilbud og nyheder. Nyhedsbrevet udsendes maksimalt én gang om ugen.

Ekstra