Brøndby ovenpå - EfB stærke hjemme

29.07.2005 11:45

Mens Brøndby kværner derudaf i SAS Ligaen med nu fem sejre på stribe og point de seneste syv opgør i træk, har Esbjerg problemer for tiden, og vestjyderne er uden sejr i SAS Ligaen de seneste fem kampe i træk.

Seneste fulde EfB-gevinst er dateret 29. maj, hvor OB blev slået i Esbjerg med cifrene 3-2. Siden har Esbjerg spillet uafgjort mod FC Midtjylland, Randers FC samt OB og tabt 0-1 til FCK og 1-2 til FC Midtjylland.

Netop på hjemmebanen i Esbjerg er Ove Pedersens tropper dog ét af SAS Ligaens stærkeste hold med 22 sejre, otte uafgjorte og kun fire nederlag de seneste to sæsoner. Især sæsonen 2003/2004 var de skræmmende med 12 sejre, fire uafgjorte og blot ét nederlag - ligaens bedste hjemmebanestatistik den sæson.

Esbjerg har desuden ikke tabt en hjemmekamp siden 6. november sidste år, hvor det blev 2-3 mod AaB. Siden da har vestjyderne spillet 10 hjemmekampe og vundet seks, mens fire er endt med pointdeling. Målscoren er ret stærk i Esbjergs favør, 23-8, så Brøndby får formentlig en vanskelig kamp på søndag.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Johan Elmander i fuld løb i Esbjerg Idrætpark

Brøndby er inde i en god stime for tiden, men efter Esbjergs 6-0 sejr i UEFA Cuppen blæser der måske nye vinde over Esbjerg Idrætspark...