Brøndby IF styrker defensiven

21.07.2005 09:30

Brøndby IF forstærker truppen med den rutinerede forsvarsspiller Thomas Rytter, der hidtil står noteret for 4 A-landskampe. 31-årige Thomas Rytter er hentet i den tyske Bundesliga klub VFL Wolfsburg, hvor Thomas Rytter nåede at spille 87 kampe. Thomas Rytter tiltræder med øjeblikkelig virkning i Brøndby IF og vil således være spilleberettiget til de kommende Champions League kvalifikationskampe.

- Vi har længe været på udkig efter en rutineret klassespiller til forsvaret. Vi har længe med stor interesse fulgt Thomas?s karriere i det tyske , og jeg er glad for at vi nu har fået en aftale i stand. Vi har skrevet kontrakt gældende for de kommende 3 ½ år og jeg er sikker på vi får stor glæde af Thomas?s store egenskaber, på som uden for banen, forklarer administrerende direktør Per Bjerregaard.

- Thomas er en meget stærk defensivspiller, der med sine fodboldegenskaber vil passe rigtig godt ind på holdet. Han er teknisk stærk og god til også at gå med i det fremadrettede spil. Han er en klar forstærkning, og med sin store rutine fra senest Bundesligaen, og også kampe på det danske landshold, bliver han en vigtig brik i en sæson med utrolig mange kampe, udtaler cheftræner Michael Laudrup.   

Thomas Rytter overtager nr. 3 i truppen, et nummer Morten Wieghorst seneste har båret.

Fakta om Thomas Rytter

Født: 6. januar 1974
Nationalitet: Dansk
Position: Forsvarsspiller
Højde: 182 cm
Vægt: 73 kg
Tidligere klubber: Lyngby, Sevilla, F.C. København og Wolfsburg
A-landsholdet: 4 kampe
U-21 landsholdet 22 kampe

Thomas Rytter i selskab med cheftræner Michael Laudrup

Thomas Rytter blev præsenteret som nyeste Brøndbyspiller på et pressemøde i dag på Brøndby Stadion.