Spøjs træning i Nordlandshallen

24.02.2005 09:58

Brøndbytruppen trænede i går aftes i Nordlandshallen i Bodø, hvor de blå-gule i aften møder Tromsø IL i Royal League. Træningen var dog små 20 minutter forsinket, eftersom der ikke var sørget for bolde til det gæstende hold. Imens kunne spillere og trænere iagttage diverse håndværkere gøre hallen klar til kampen, under lysforhold der ikke umiddelbart ville være optimale til en evt. tv-transmission.

Thomas Kahlenberg og Johan Elmander deltog på fuld knald i træningen, der lignede en ganske normal træning dagen før kamp. Efterfølgende kommenterede spillerne at underlaget var noget hurtigere end græstæppet på Nya Ullevi i Göteborg, men at det stadig kræver noget tilvænning at få spillet til at flyde på kunstgræsbanen.

Vejrsmæssigt ligger der en del sne i den nordlige del af Norge, og især vejene er spejlglatte omkring hotellerne. Nogle lokale danskere har sikret sig billet til kampen, der ikke forventes at trække mange tilskuere. Resten af aftenen i går brugte spillerne sammen foran storskærmen, hvor de med stor glæde fulgte med i Champions League-kampen mellem Manchester Unied og AC Milan.

I aften spiller holdet så sidste kamp i Royal League i denne omgang. Det er ikke muligt at følge kampen i TV, men brondby.coms liveupdate er på plads i Nordlandshallen. Den går i luften kl. 20.00 og giver dig kampen igennem de seneste hændelser.

Johan Elmander jagtes af en Tromsø-forsvarer

Johan Elmander og Thomas Kahlenberg trænede fuldt med under gårsdagens træning i Nordlandshallen.