Snefyldt træning på Ullevi

12.02.2005 18:08

- Banen er meget blød og tung, men det skal ikke forhindre os i at få revanche i morgen, lød det optimitisk fra Brøndbys offensive Johan Elmander efter eftermiddagens træning på Nya Ullevi der i skæret fra lysmasterne langsomt blev klædt i hvidt.

Men selv om det sneede i hele den time hvor træningen foregik, fik banevarmen bugt med langt størstedelen af snefnugene, og Nya Ullevis greenkeeper var da heller ikke nervøs for om kampen kunne risikere at blive aflyst i morgen selv om der forventes at falde 10 cm sne i løbet af natten.

Træning på Ullevi

Sneen dalede ned over det tomme EM-finale-stadion mens Brøndbyspillerne sled i det.

Træningen fulgte det vanlige "udebane-mønster" med en hurtig opvarmning efterfulgt af pasningsøvelser med højt tempo, mens målmandstræner Jørgens Henriksen sørgede for at Casper Ankergren og Karim Zaza holdt pulsen oppe.

Faxe på pletten

For den ene del af trænerteamet var det en helt speciel oplevelse at vende tilbage til Ullevi. Det var nemlig her John Faxe Jensen med sin scoring til 1-0 i EM-finalen mod Tyskland i 1992 lagde grunden til landsholdets EM-triumf. Assistenttræner forsynede sig da også straks med en håndfuld trænings-toppe som han placerede rundt om det sted hvorfra han sendte bolden afsted mod mål.

Faxe på pletten

- Helligt område. Ingen adgang, proklamerede Faxe og lod sig forevige på stedet ved hjælp af holdleder Jan Ritzaus mobilkamera.

Ekstra på brondby.com