Sennels: Vi skal nok komme i fart

18.02.2005 11:00

- Vi var ok med i første halvleg. Havde snakket om at vi skulle investere meget mere end i IFK-kampen, og det synes jeg også vi gjorde i de første 45 minutter. Viljen var der generelt ikke noget galt med i dag, det var vist mere evnerne, kommer det med et skævt smil fra Asbjørn Sennels, efter Royal League-nederlaget hjemme mod F.C. København.

- Vi får aldrig rigtig fat i kampen, og det er ærgerligt. En kamp som den her foran 15.000 tilskuere på hjemmebane, mod FC København, den vil man altid vinde, og vi er også tændte fra start. Vi får bare aldrig lagt det rigtige pres, hvorimod de står godt i deres 2 4-kæder. De kommer hurtigt foran, og så er de svære at spille mod, konstaterer han og fortsætter.

- Nu skal vi til Tromsø, og derefter står den på pokalkamp og så starter ligaen. Vi skal nok komme i fart - det skal vi simpelthen, og vi ved det allesammen. Jeg ærgrer mig over vores anden halvleg og resultatet i dag, men det skulle åbenbart ikke være Royal League for os i år. Så må vi tage hvad der ellers er, slutter han af med et lille glimt i øjet.

Trods alt...

Asbjørn Sennels med bolden mens sneen faldt på Brøndby Stadion

Asbjørn Sennels spillede hele kampen overfor F.C.Københavns dobbelte målscorer Michael Silberbauer.

Casper Ankergren kommer høt til vejrs

Casper Ankergren vogtede buret for Brøndby, men var chanceløs ved de to scoringer.