Sennels: Kommer med friske kræfter

11.02.2005 09:14

Der står revanche øverst på dagsordenen for venstrebacken Asbjørn Sennels inden søndagens Royal League-kamp ude mod svenske IFK Göteborg, der fører puljen med seks point. Forårets første kamp bliver nemlig en kærkommen lejlighed til at revanchere det nederlag Brøndby fik mod netop IFK Göteborg i efterårets sidste hjemmekamp på Brøndby Stadion. Før den kamp spillede holdet 21 kampe uden nederlag, og derfor er det en flok opsatte Brøndbyspillere der i morgen sætter kurs mod Sverige.

- Først og fremmest har vi jo revanche til gode, og det i sig selv er altid en motivationsfaktor i Brøndby. Som jeg husker kampen ramte vi ikke helt vores niveau, og det var i øvrigt en trist måde at afslutte efteråret på Brøndby Stadion, og det skal der selvfølgelig rådes bod på nu, forklarer Sennels med henvisning til 1-0 nederlaget i det første indbyrdes opgør i Royal League.

- Efter en lang og hård efterårssæson havde vi specielt mod IFK Göteborg tunge ben, og vi kom aldrig helt op i omdrejninger, ligesom vi manglede et par nøglespillere på specielt midbanen. Efter juleferien og den fysiske opstart er vi nu tanket helt op med kræfter og spillelysten er helt i top. Vi ser frem til at komme i gang igen, og vi rejser til Sverige for at vinde.

Asbjørn Sennels i aktion i 4-0 sejren over AGF på Brøndby Stadion i efteråret

Asbjørn Sennels kan glæde sig over en fysisk perfekt opstart, omend holdet overhovedet ikke er spillet sammen pga. de mange landsholdsrejser.

Hvordan har opstarten været?

- Det kommer nok an på hvem man spørger. For mit vedkommende har den været noget nær perfekt. Grundformen er god og vi har fået spillet en del kampe. Hvis du spørger landsholdsspillerne vil de sikkert sige noget andet. De har rejst utrolig meget og i det hele taget har vi hele tiden manglet spillere i optakten, hvilket har ødelagt rytmen en smule. Det var først til sidst på træningslejren hele truppen var samlet, og det har da været et handicap vi ikke har haft truppen samlet hele optakken, ser han tilbage og fortsætter.

- Når det så er sagt vurderer jeg alligevel vi står godt rustet. Vi har et meget stærkt hold og kommer vi op på bare nogenlunde vores normale niveau, skal vi vinde. Jeg mener vi er et bedre hold end IFK Göteborg, og det gælder så bare om at vi formår at vise det på søndag, slutter han.

Det vigtige Royal League-opgør spilles søndag den 13. februar kl. 15.00 på Nya Ullevi i Göteborg. Kampen kan følges live via brondby.coms liveupdate, mens Kanal 5 sender opgøret direkte fra svenske Nya Ullevi.

Ekstra på brondby.com