Per: Langt fra niveau

14.02.2005 10:06

 - Der er ikke så meget at sige efter den indsats vi leverede i dag. Før pausen var det nærmest pinligt, og så kan vi tale om banen og vejret lige så længe vi vil. Det er éns for begge parter, og forskellen i dag er 100% indstillingen; vi begår simpelthen for mange dumme fejl.

Anføreren vil ikke høre tale om uheld eller dommerfejl.

- Det er rigtigt, at der var hånd på bolden ved det første mål, det er der vist ingen på hele stadion der er i tvivl om. Det gør bare ikke den store forskel, for indsatsen før pausen er langt fra hvad vi bør og kan levere.

- I anden halvleg får vi vendt kampen en smule, og indsatsen er OK uden dog at være prangende. Det er tydeligt at vi har medvind, og vi får presset spillet meget længere frem på banen.

Per Nielsen

Anføreren sender bolden frem.

- Vi får også tilspillet os nogle enkelte chancer, men bedre var spillet heller ikke. Der skal en helt anden indstilling til i kampene, men det er der vist heller ingen der er i tvivl om, konstaterer han lakonisk.

- Man kan sige at vi har gjort det ret simpelt for os selv. På torsdag skal vi vinde kampen, der er slet ikke noget at rafle om. På den måde bliver det også en helt anden forestilling end det vi leverede i dag.

- Det skylder vi også fansene. Specielt alle dem, der tog helt til Göteborg i dag. Det var en flot, flot opbakning, som vi vil prøve at honorere på torsdag, lover anføreren før bussen går mod Danmark på de spejlglatte veje.