På vej mod Royal-League rekord

17.02.2005 09:55

Med knap 20.000 solgte billetter i forsalg og udsigten til dansk fodbold største fodboldbrag, taler meget for at aftenens Royal League-opgør mod F.C. København bliver med masser af tilskuere på lægterne. Skæbnekampen, der kan afgøre Brøndbyholdets videre chance i den nordiske turnering, er i øvrigt årets første kamp på Brøndby Stadion, hvor det forventes at der sættes ny tilskuerrekord på Brøndby Stadion i Royal League.

De to hold satte i tilbage i december måned tilskuerrekord i Royal League med 21.763 tilskuere i Parken, en kamp de blå-gule dominerede trods 1-1. Brøndby stiller uden midtbaneprofilen Thomas Kahlenberg, men kan til gengæld glæde sig over at Morten Wieghorst er helt oppe i omdrejninger på den centrale midtbane.

Billetterne til aftenens Royal League-brag på Brøndby Stadion, kan købes i BrøndbyShoppen på Brøndby Stadion samt ved indgangene. Portene på stadion åbner kl. 18.30. Fans fra F.C. København skal benytte sig af Indgang F bag Steff Houlberg-tribunen. Omkring 750 F.C. Københavns fans har sikret sig billet til kampen der spilles kl. 20.00

Per Nielsen i aktion i Parken i Royal League

Det første indbyrdes opgør i Royal League har hidtil været turneringens bedste. I aften mødes de igen, denne gang på Brøndby Stadion hvor der forventes stor fremmøde på lægterne.