Mads: Dejligt at være tilbage

28.02.2005 17:07

Brøndbys offensiv blev her til aften forstærket yderligere med tilgangen af Mads Jørgensen, der er købt i norske Stabæk. Med en fortid som Brøndbyspiller i to år kender han klubben indefra og var ikke et sekund i tvivl da Brøndby henvendte sig om en permanent kontrakt. Efter skuffende perioder i først Ancona og Stabæk efterfølgende, vender 26-årige Mads Jørgensen med glæde tilbage til klubben der for alvor satte skub i karrieren.

- Jeg er meget glad for at være tilbage. Først og fremmest handler det om at gøre en god figur hver gang, både til træning og kamp. Det er klart jeg går efter at blive fast mand på holdet og på sigt vil jeg da også gerne ind omkring A-landsholdet igen. Nu og her handler det dog om at gøre det så godt jeg kan, og så skal klubben jo vinde det danske mesterskab. Jeg vil i hvert fald gøre mit til det lykkedes ved at bidrage med det jeg kan, fortæller en glad Mads Jørgensen der føler sig i god fysisk form.

- Vi har haft en rigtig god opstart hvor der er trænet hårdt fysisk. Derfor har jeg en rigtig god grundform, selvom vi ikke har spillet helt så mange træningskampe som Brøndby har. Jeg glæder mig til at komme igang og til de store udfordringer der venter forude, slutter sympatiske Mads Jørgensen over mobiltelefonen fra Spanien hvor han er på træningslejr.


Mads Jørgensen kom til Brøndby IF fra AGF i sommeren 2001 på en fri transfer. Han blev lynhurtigt en publikumsyndling med sine store offensive kvaliteter. Debuten i Brøndbytrøjen blev startskuddet til en flot Brøndbytid, da han med storspil og et enkelt mål var stærkt medvirkende til en imporende 5-0 sejr over AGF på Brøndby Stadion. Efter to år i den gule trøje gik turen til italienske Ancona, inden fodboldkarrieren fortsatte i norske Stabæk, der netop er rykket ud af den norske Tippeliga.

Mads Jørgensen spillede sig for alvor ind i hjerterne på Brøndbyfansene og ind i historiebøgerne, da han søndag den 12. maj 2001 scorede det afgørende mål til 1-1 mod F.C. København i Parken, et mål der reelt sikrede Brøndby IF det niende danske mesterskab. Derudover scorede han kampens sidste mål der de blå-gule i 2003 vandt 3-0 over FC Midtjylland i pokalfinalen, ligeledes i Parken.

Mads Jørgensen afgør det danske mesterskab i 2001/02

Mads Jørgensen's vidunderlige træffer i Parken mod F.C. København, et mål der sikrede ham en plads i historiebøgerne.

Brøndbyjubel efter udligningen til 1-1

Mads Jørgensen og resten af Brøndbyholdet fejrer målet til 1-1, et mål der sikrede Brøndby IF det niende og seneste danske mesterskab.