Laudrup: Lang vej endnu

16.02.2005 09:51

- 1. halvleg mod IFK Göteborg var absolut ikke tilfredsstillende, det var under al kritik, og kampen i søndags understregede i virkeligheden at der er lang vej igen, hvis vi vil vinde det danske mesterskab. Vi får intet foræret, hverken i Royal League, pokalturneringen eller i SAS Ligaen.

Så klar og kontakt udtalte Michael Laudrup sig under dagens pressemøde i Vilfort Loungen, der traditionen tro blev afholdt før Royal League-kampen mod F.C. København. En kamp der gerne skulle rette op på den dårlige start på foråret.

- Vi skal være klar mentalt og det er jo klart for enhver at vi har noget at rette op efter kampen i søndags. Jeg håber kampen fortalte spillerne at der er meget lang vej endnu, og der skal arbejdes meget mere end tilfældet var. Indstillingen var slet ikke god nok, og det er noget der skal rettes op på allerede i morgen, fortsatte Laudrup der sammen med John "Faxe" Jensen har brugt opstarten på at arbejde mentalt med spillerne.

- Er vi ikke klar i hovedet, får vi smæk. Længere er den simpelthen ikke!

Det seneste indbyrdes opgør var i december måned i Royal League, hvor holdene spillede 1-1 efter en medrivende og underholdende kamp i Parken. Kampen i morgen er den absolutte nøglekamp i Royal League-puljen, hvor Brøndby ikke kan tåle at tabe, hvilket ærkerivalerne med garanti vil gøre sit til lykkedes.

- FCK har med garanti ikke glemt vores 3-1 sejr over dem i Parken i efteråret, hvor de nærmest blev spillet ud af egen bane. De vil gøre alt for at besejre Brøndby, i øvrigt ligesom alle hold vi spiller mod. Kampene mod dem er som det er sagt mange gange før, altid noget helt specielt og vi ser da frem til at spille på Brøndby Stadion igen, fortsatte han inden han optimistisk rundede af.

- Jeg er overbevist om at vi i morgen leverer en god indsats. Om det er nok til sejr, ved man så aldrig. Vi kræver i det mindste spillerne har indstillingen og viljen med på banen!

Per Bjerregaard indledte dagens pressemøde inden Michael Laudrup fik ordet

Michael Laudrup var stærkt utilfreds med 3-0 nederlaget til IFK Göteborg i søndags, og håber spillerne har taget ved lære af den dårlige indsats.