Laudrup: Indstillingen for dårlig

13.02.2005 19:50

- Det virkede som om, at flere spillere ikke havde forstået at det er slut med træningskampe, og at vi er gået i gang med vigtige turneringskampe. Specielt før pausen var den gal. Vi spiller dårligt og begår mange fejl, og de 3 af dem straffes med mål. 

Michael Laudrup er klar i mælet efter en kamp, der da heller ikke ligefrem var opløftende at overvære.

- Indstillingen er simpelthen ikke god nok før pausen. Vi får rettet en del op de sidste 45 minutter, og anden halvleg er som sådan fin nok. Vi får presset spillet lidt længere frem, skabt nogle chancer, men vi formår ikke at score.

- På den baggrund er det klart en fortjent sejr til IFK i dag, konstaterer cheftræneren.

Sennels

Sennels og de kolde facts.

Alvor

- Forhåbentlig er det sidste gang vi ser den indstilling, for fra nu og frem til sidste turneringskamp skal der arbejdes stenhårdt hele tiden i alle kampe.

- Der er nogen der taler om at vi kan vinde the double og sådan noget, men den slags tanker kan vi lige så godt slå ud af hovedet nu. Selvfølgelig kan vi vinde det hele, men der skal arbejdes for det, ellers vinder vi ikke noget som helst, slår han fast.

- Jeg forventer at se en helt anden indstilling allerede på torsdag, hvor kun en sejr tæller, runder en afklaret Michael Laudrup af.

Stefanidis

Det var ikke meget der lykkedes i det blå-gule pasningsspil.