Laudrup: En del at arbejde med

18.02.2005 00:06

- Det var en velfortjent sejr. FCK sad på de første 10-15 minutter og kommer foran efter en dødbold. Herefter kommer vi bedre med i kampen, og har to frispark lige foran deres felt, men ret betegnende for kampen får vi ikke noget ud af dem.

Michael Laudrup er helt afklaret med, at dette års Royal League ikke har været godt nok for Brøndby IF?s vedkommende, men ser dog også de små lysglimt i tunnellen.

- Hjertet er med i dag, men måske står hjernen lidt af, smiler han. Der bliver løbet og kæmpet godt, specielt i første halvleg, men ofte lidt for ivrigt. Positionsspillet var ikke godt nok, men den side af sagen er jeg faktisk ikke så nervøs for. Indstillingen var det vigtigste i dag, og i første halvleg var den i orden.

Bredden

- Det kan man desværre ikke sige om anden, hvor der bliver investeret alt for lidt. Jeg er dog glad for, at det her sker nu, hvor der er tid til at rette op inden SAS Ligaen. Spillerne er klar over, at skeen skal i den anden hånd, og hvis nogen har troet, at man kan køre den hjem på rutinen, er dén vist slået ud af hovedet nu, konstaterer cheftræneren tørt.

- Vi må konstatere at det er for meget at mangle Kahlenberg, Elmander og til dels Morten Skoubo samtidig.

- Sådan er det nok for de fleste trupper, hvis de skal undvære tre så markante profiler, og vi har i hvert fald ikke spillerne der kan gå direkte ind og overtage pladserne på samme niveau, i hvert fald ikke mod et hold som FCK.

- Heldigvis er både Elmander og Kahlenberg snart klar, og lad os nu se med Skoubo.

Martin Retov jagter her bolden

Martin Retov var ikke så dominerende som i efteråret, men fik alligevel løbet mange meter på den centrale midtbane.

Holdet vigtigst

Michael Laudrup mener ikke at man kan sige, at forsvaret svigtede specielt.

- Nej, jeg ser holdet som en helhed, og heldigvis er der stadig tid til at arbejde med det taktiske og det tekniske. Det tekniske er jeg som sagt ikke urolig for, og vi skal nok få arbejdet med de andre ting.

- Trods vore resultater er jeg glad for turneringen. Vi får spillet gode turneringskampe med noget på spil, i dag foran 15.000 tilskuere og en hel masse tv-seere. Det er unægtelig noget andet end en kamp i Værløse foran familie og venner, og selvom vi så taber, så er det ikke en 6-point-kamp for DM-guld.

3 kampe endnu

- Jeg er glad for at få set en del spillere i aktion, og få dannet mig et indtryk af hvad vi skal arbejde med; jo Royal League er helt sikkert en turnering vi kan og vil få glæde af, også i fremtiden.

- Den kommende tid står den på kamp torsdag i hallen i Bodø, vi skal spille en træningskamp mod Frem, og så pokalkampen.

- Herefter står der liga-fodbold på programmet, og dér skal vi vise indstilling fra første fløjt og helt frem til sommerferien, runder Laudrup af inden turen går tilbage til omklædningsrummet.

Jonas Kamper presser her Peter Christiansen

Indstillingen på Brøndbyholdet var bedre end i søndags, og de blå-gule spillere kan nu se frem til at redde æren mod norske Tromsø på torsdag.