Laudrup: Chancer til det dobbelte

24.02.2005 23:01

- Det var dejligt med en sejr, og jeg er specielt glad for måden vi vinder den her kamp. Vi spiller en fantastisk flot første halvleg, med hurtige kombinationer og flydende spil. Vi kommer hurtigt foran med 4-1, og fortsætter alligevel med det flotte målsøgende spil, hvor vi skaber chancer til både 5, 6 og 7 mål.

Michael Laudrup er ét stort smil efter årets sidste Royal League-kamp, der altså endte med en 4-2 sejr til de blågule.

- Vi har 2-3 kæmpe chancer, som med bare en lille smule held havde givet mål, og blandt andet har Lorentzen et par rigtig gode detaljer, hvoraf den en afslutning ender på overliggeren. Der er ingen der kunne have brokket sig, hvis vi havde ført 6-1 efter de første 45 minutter.

- Anden halvleg var så mere lige, med en lille overvægt i chancer til Tromsø, der også fik scoret et mål. Vi går lidt ned i tempo, og det er svært at klandre spillerne for, efter en kamp med 4 scoringer og chancer til det dobbelte, konstaterer han.

Succesoplevelse

- Det vigtigste er, at vi får en succesoplevelse efter den dårlige start på året, og at vi får den nu efter vi har snakket om at komme videre, både spillemæssigt men også mentalt. At det oven i hatten kommer efter spil som det der blev leveret i aften, er en fjer i hatten.

Om indstillingen fortæller cheftræneren:

- Alle kan, og skal, kæmpe i kampene og indstillingen vil altid være noget af det vigtigste, men i dag var det mere end fight. Vi må huske på, at vi stiller op med rigtig mange unge spillere på holdet, inklusive Kildentoft, Agger, Hansen, Lorentzen og de andre, og de beviser altså at de godt kan gå ind og levere i sådan en kamp.

- Sejren i sig selv betyder ikke så meget, vi er ude af Royal League alligevel, men vi tager herfra med en rigtig god oplevelse, der kan bruges i det videre arbejde mod de kommende kampe i DONG Cup og i SAS Ligaen. Det er først og fremmest dét, jeg hæfter mig ved i dag, runder Laudrup af.