Effektive Kahlenberg

25.02.2005 10:53

5 mål i 4 kampe taler sit tydeligt sprog. Og når man så kun har brugt 7 skudforsøg siger det sig selv, at der er tale om en ganske høj og effektiv udnyttelsesprocent. Midtbaneprofilen Thomas Kahlenberg har trods Brøndbys exit fra Royal League, leveret en stærk individuel præstation i turneringen hvor han efter de indledende runder er turneringens topscorer.

Målfarligheden blev senest bevist i aftes mod Tromsø, hvor han, ligesom i det første møde med Tromsø, blev dobbelt målscorer. Den sidste af Thomas Kahlenbergs 5 Royal League-træffere faldt i december måned i Parken, hvor han bragte de blå-gule foran i 1-1 opgøret mod F.C. København.

Målfarlige Kahlenberg, der har scoret 5 gange i SAS Ligaen i denne sæson, er derudover noteret for en enkelt assist. Han overgåes dog af holdkammeraten Johan Elmander, der har været arkitekten bag 2 Brøndbyscoringer. Svenske Elmander scorede i øvrigt sit første Royal League mål i går, da han scorede holdets første mål i 2005 og samtidig bragte Brøndby foran i 4-2 sejren.

Kampen i Nordlandshallen i går mod Tromsø, blev i øvrigt af blot 811 tilskuere, hvilket ikke er set så lavt i blå-gul sammenhæng i mands minde...

Thomas Kahlenberg jubler i Nordlandshallen foran 811 tilskuere

Midtbaneprofilen Thomas Kahlenberg scorede i aftes turneringsmål nr. 4 og 5 i 4-2 sejren over Tromsø.