Uden krigeren på søndag

02.12.2005 10:55

Når Brøndby på søndag løber på banen til årets sidste SAS Liga kamp mod FC Nordsjælland på Farum Park, bliver det uden "krigeren". Marcus Lantz har nemlig karantæne til kampen, efter han fik sæsonens sjette advarsel i udekampen mod OB.

På den samlede liste over spillere med flest strafpoint i denne sæson, er Lantz rangeret helt nede på 14. pladsen, overgået af flere midtbanekollegaer fra de øvrige topklubber i SAS Ligaen.

Marcus Lantz, der kom til Brøndby IF den 1. juli, har i denne sæson været en markant profil på Brøndbys centrale midtbane, med forudseende spil, et højt teknisk niveau og sikre pasninger. Derudover har han vist sig utrolig stærk i modgang, og som en spiller der i dén grad aldrig skåner sig selv i holdets tjeneste.

"Krigerens" karantæne mod FC Nordsjælland betyder, at han kan spille i forårets første SAS Ligakamp den 12. marts, topkampen på Brøndby Stadion mod F.C. København.

Dog med den undtagelse at en udvisning i pokalkampen mod F.C. København ugen før, ligeledes på Brøndby Stadion, koster en karantænedag i SAS Ligaen, hvis Brøndby ikke går videre i pokalturneringen.

Marcus Lantz

En spillemæssig profil med både defensive og offensive evner, og aldrig bleg for en herretackling.