Skoubo mest effektiv trods skade

06.12.2005 09:15

Brøndby scorede to mål, hver gang modstanderen lavede ét, hvilket jo er en god tendens. De mest scorende spillere i efteråret var Johan Elmander og Morten Skoubo hver med otte mål. Johan Elmander blev eneste Brøndby-spiller med hattrick, som han scorede i 5-0-sejren over FC Midtjylland 23. oktober.

Elmander scorede også Brøndbys hurtigste mål i efteråret, da han bragte de blå-gule på 1-0 mod FCK 21. september i det 7. minut. Morten Skoubo var til gengæld den mest effektive målscorer. I 884 minutter på banen blev det til otte mål - dvs. en scoring hvert 110. minut. Skoubo var ude med en lyskeskade i godt og vel to måneder uden SAS Liga-bold.

Flest minutter til Sennels

Mest anvendte spiller var Asbjørn Sennels, der fik 1.645 minutter på banen i 19 kampe. Ingen af Brøndbys spillere opnåede fuld spilletid i efteråret. Mindst spilletid gik til Morten Rasmussen, der fik de sidste 14 minutter på banen mod AC Horsens 2. oktober - i øvrigt nok til at indkassere en advarsel, som han fik efter blot to minutter i sin debut.

Marcus Lantz fik flest gule kort, nemlig seks, mens Asbjørn Sennels spillede 19 kampe uden overhovedet at ryge i dommerens sorte bog.

Yngste spiller, der blev anvendt i efteråret, var Kasper Lorentzen, der først rundede 20 år 19. november. Han blev derfor også yngste målscorer. Ældste spiller i efteråret var Auri Skarbalius, der var 32 år og fire måneder gammel, da han spillede sin hidtil sidste kamp mod Viborg den 18. september. Ældste målscorer i efteråret blev Per Nielsen, der i sin Superligakamp nummer 335 scorede til 2-0 mod FC Nordsjælland i sidste runde i en alder af 32 år, 1 måned og 19 dage.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.