Rasmussen: God spas

05.12.2005 09:30

- Jeg har glædet mig meget til denne kamp, og virkelig set frem til at komme tilbage herop og spille. Jeg blev ikke skuffet, og de får da også råbt lidt af mig. Sådan skal det være, og det er bare god spas, der hører med. Det viser jo også at de husker mig, griner den altid kæmpende venstrekantspiller Thomas Rasmussen.

- Det var ikke den flotteste kamp, men vi fik sejren. Før kampen talte vi om, at det handlede om 3 point og intet andet. Vi prøver at spille fodbold, men det lykkes ikke særligt længe af gangen, og så er det jo godt at vi kan score de mål, der skal til.

- Det er svære forhold vi spiller under, og banen er meget tung. Med tre kampe igen er det vigtigt at vi alle er klar, så udskiftningen var ok. Jeg kunne godt have spillet hele kampen, men kunne godt mærke at det begyndte at trække tænder ud.

- Vi scorede på et par dødbolde, men burde da have haft mindst en mere for jeg er slet ikke i tvivl om, at der bliver begået straffespark mod mig. Det ligger slet ikke til mig at filme, og jeg kan ikke undgå at falde i den situation. Jeg tror også den var tydelig på tv, så dommeren er da velkommen til at tage hjem og se den - så kan han altid ringe og sige undskyld, griner Thomas Rasmussen skævt.

Thomas Rasmussen

Straffe? Thomas Rasmussen var i hvert fald ikke i tvivl da han løb forbi Michael Ribers i FCN's straffesparksfelt.