Lorentzen: Vi kan godt begå os

01.12.2005 09:16

- Lige nu er vi selvfølgelig lidt skuffede, vi spiller en rigtig god kamp, og har nok fortjent at vinde, men alt i alt fik vi vist at vi sagtens kan begå os i Europa. Hvis vi havde været lidt mere skarpe i afslutningerne og scoret på nogle af vores mange chancer, ville der ikke være nogen tvivl om at vi ville have vundet. Jeg selv har et par stykker der er tæt på, men ind ville den altså ikke i dag, erkendte Brøndby IF's Kasper Lorentzen efter 1-1 kampen mod Espanyol.

- De første 10-15 minutter startede vi lidt afventende for at se hinanden an, og personligt synes jeg ikke at jeg kom så godt fra start, men efter et kvarters tid tager jeg et skud på mål, og selvom det ikke gav pote, fik det sat mig i gang.

- Jeg følte at jeg kom meget mere med i kampen, og turde at gøre nogle ting på egen hånd i stedet for at smide bolden videre så snart jeg fik den. Det passede så naturligvis også meget bedre til min spillestil, at vi spillede langs jorden, så alt i alt synes jeg at jeg havde en god kamp, selvom jeg måske også skylder et mål.

Ekstra selvtillid på kontoen

- Nu venter der en kamp i Italien vi skal vinde, men det er den indstilling vi går ind til hver kamp med, så om vi kunne have nøjedes med uafgjort ændrer ikke på noget. Det bliver en stor opgave, men med dagens kamp i baghovedet er det slet ikke umuligt.

- Personligt nyder jeg disse europæiske kampe, hvor stemningen på banen er intens. I dag var den så måske lidt overgearet, men som vi spiller i dag, er det jo fantastisk at være med. Vi spiller jo op mod et spansk hold, og var i hovedparten af kampen bedre, så det giver selvfølgelig noget selvtillid.

- Om det var mit personlige europæiske gennembrud skal jeg ikke kunne sige, det må andre vurdere, men der er ingen tvivl om at det var en af mine bedre kampe. Jeg får vist at jeg kan tage ansvar, at det så ikke bliver til mål var bare ærgerligt, det skal nok komme, forhåbentligt i Palermo.

Kasper Lorentzen

Kasper Lorentzen leverede en god indsats i aftes mod Espanyol.