Lorentzen seneste matchvinder

03.12.2005 09:30

Brøndbys talentfulde offensivspiller, Kasper Lorentzen, mindes formentlig med glæde det seneste opgør mod søndagens modstander fra FC Nordsjælland i SAS Ligaen. I kampen, som blev spillet 20. august på Brøndby Stadion, kan han nemlig med rette hævde, at han scorede det afgørende mål. Scoringen faldt seks minutter før tid i en kamp, hvor Brøndby ellers blot var på vej mod 1-1, og hvor klubben havde været bagud på et selvmål af Daniel Agger.

FCN-kampen i august er ikke den eneste, hvor Lorentzen er kommet på tavlen. I alt er det blevet til fem mål i efteråret, og mod FC Midtjylland i oktober blev det såmænd også til to scoringer i samme opgør. Men det er hidtil eneste gang, den unge spiller er blevet matchvinder i den blå-gule trøje i ligaen.

Derudover er det én af blot syv kampe, hvor Kasper Lorentzen har nydt fuld spilletid i SAS Ligaen. I sine i alt 18 optrædener i efterårets løb er han blevet udskiftet syv gange og har haft rollen som indskifter i fire tilfælde.

Den eneste kamp, Kasper Lorentzen ikke har været med i for Brøndby i ligaen i efteråret, er opgøret mod F.C. København 21. september på Brøndby Stadion. Trods 1.172 minutter på banen har Kasper Lorentzen endnu sit første gule kort til gode.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Kasper Lorentzen

Kasper Lorentzen var matchvinder sidst de to hold stod overfor hinanden.