Laudrup: Vi kan nå derop

16.12.2005 08:58

- Kampen sluttede i det 45. minut, hvor de scorer til 2-0 og vi får en mand udvist. På den baggrund bliver anden halvleg ren kosmetik, indleder Michael Laudrup pressemødet efter UEFA-exiten mod Palermo.

- Vi starter ellers godt og har en kæmpe chance efter 45 sekunder. De første 15 minutter har vi godt styr på, og har udover førnævnte chance et godt skud fra Per Nielsen og vi kommer godt frem. Derefter får Palermo mere styr over begivenhederne, og det er tydeligt vi har med et rigtig godt hold at gøre.

Hovedet højt

- I pausen lagde vi vægt på, at afslutte med hovedet højt. De scorer deres 3. mål med 4 minutter igen, men ellers gør vi det vel OK, alt taget i betragtning.

- Der er ingen tvivl om, at set over hele kampen er Palermo bedst i dag, konkluderer cheftræneren.

- Det bekymrer mig lidt, at vi i de sidste 5 kampe er blevet ramt af 3 udvisninger. Vi er generelt et meget fair-spillende hold, og sådan skal det være, men 3 dumme udvisninger har altså resulteret i 2 nederlag og en uafgjort.

- På dette niveau vinder man ikke 10 mod 11, og det skal vi have gjort noget ved.

På vej

- De tre favoritter er nu videre. Vi var tæt på, men ikke nok, og det er facts.

- Jeg er dog fortrøstningsfuld, for jeg mener godt vi kan nå op på det niveau der kræves internationalt. Jeg siger ikke at vi sagtens kan, men vi har i efteråret vist det i perioder og taget nogle skridt.

- Det er det vi skal arbejde hen mod i fremtiden, runder Laudrup af før den italienske del af pressefremmødet skal have deres luns.