Laudrup: Tålmodighed er nøglen

14.12.2005 21:02

- At møde et hold fra Serie A på udebane er naturligvis svært. Hvis vi skal lykkes i morgen kræver det, at vi er tålmodige og at vi tør spille vores spil. Vi skal være i stand til at holde på bolden i perioder, og spille hurtigt fremad banen når der er mulighed for det.

Michael Laudrup virker afslappet før årets sidste kamp,og det er der ifølge cheftræneren en grund til:

- Vi har ikke det store at tabe i morgen, til gentæld har vi en hel masse at vinde. Det er altid et godt udgangspunkt før en kamp.

- Palermo er et kontrahold, der er hurtige i omstillingsspillet og gode med bolden. De er favoritter, men man kan altid håbe, de undervurderer os en smule.

Laudrup interview før kampen

Den danske verdenspresse fik førsteret til cheftræneren mens de mange lokale journalister stod i kø udenfor banen.

God ballast

- Vi har nu spillet 10 af den slags kampe på 5 måneder, og vi har prøvet lidt af hvert. Vi har spillet mod hold fra Østeuropa, Holland, sydeuropa og det der er midt imellem, og vi har klaret de fleste kampe rigtig godt. Den slags giver ballast, og det skal vi bruge i morgen.

- Jeg vurderede tidligere den spanske liga som den bedste, og går vi ud fra det, anser jeg den engelske og den italienske som værende lige efter. Palermo er nummer 8 i Serie A, det siger vist sig selv, at det er et enormt godt hold vi står over for.

- Det er årets sidste kamp, og på mange måder den perfekte kampe at slutte af med. Vi har gjort det rigtig godt dette efterår, og kan slutte af med det helt store hvis vi vinder.

- Palermo er favoritter, men vi spiller naturligvis chancen, slår Laudrup fast efter en intens træningssession, der ikke gav de store fingerpeg om hverken statopstilling eller taktik.