Laudrup: Spillerne fortjener støtte

09.12.2005 14:28

- Holdet fortjener virkelig at der kommer mange og støtter os på søndag mod Lillestrøm. Spillerne har gjort det fantastisk i år og selvom det måske bliver en anelse køligt, håber jeg de får den opbakning de fortjener, fortalte cheftræner Michael Laudrup på dagens pressemøde forud for søndagens hjemmekamp mod Lillestrøm i Royal League.

- Vi vil videre fra turneringen, og efter to kampe med uafgjort på udebane, ser det ganske fornuftigt ud. Vi har tre hjemmekampe tilbage og jeg tror vi går videre hvis vi vinder to af dem, eller i hvert fald får 6-7 point. Det tror jeg også er inden for rækkevidde, men vi skal være klar så vi ikke dummer os som sidste år, fortsatte Laudrup, bl.a. med henvisning til 0-1 nederlaget til IFK Göteborg, den sidste hjemmekamp i 2004.

- Som sagt; jeg håber der kommer mange mennesker på søndag. Dét fortjener både spillere og fans, så vi får en rigtig god afslutning på hjemmekampene i 2005, sluttede Laudrup sin "bøn".

Brøndbys tredje Royal League-kamp spilles søndag på Brøndby Stadion mod norske Lillestrøm SK. Der er kick off kl. 18.05.

Michael Laudrup, John Faxe Jensen og Per Bjerregaard

På søndag kan trænerteamet sætte sig i de bløde stole for sidste gang i år, og cheftræneren håber mange mennesker tager ordentlig afsked med holdet efter et fantastisk 2005.

Ekstra på brondby.com

  • Læs mere om kampen her.