Laudrup: Rodebutik

11.12.2005 21:34

- Vi starter godt og spiller en udmærket første halvleg, hvor vi dog ikke får skabt så meget foran mål. Anden halvleg bliver meget mere rodet, og udvisningen sætter sit naturlige præg på spillet, vurderer Michael Laudrup.

- Lillestrøm står langt tilbage og skaber halvanden chance, som de altså formår at udnytte til en scoring. Det er vist det man kalder kynisk.

- Jeg skal ikke vurdere deres spil, for min opgave er, at sætte et hold, der spiller bedre og vinder. Det gjorde vi ikke i dag, konstaterer han.

- Der skal to til en kamp, og efter udvisningen bliver det lidt af en rodebutik. Det er ærgerligt med den udvisning, specielt fordi de andre spillere så skal løbe mere. Det var ikke lige en del af planen.

Spændende afslutning

- Vi kan nu se frem mod efterårets sidste kamp. Kampen i Palermo er en spændende afslutning på et hektisk efterår.

- Vi har set Palermo en del gange og man kan selvfølgelig ikke sammenligne en hjemmekamp mod Lillestrøm med en udekamp mod et serie A-hold.

- Det skal blive spændende at se hvordan vi måler os mod dem, og jeg tror som tidligere sagt på, at vi kan lave et godt resultat dernede. Det ændrer aftenens kamp ikke på.