Laudrup: Foræring

09.12.2005 00:07

- Jeg synes at FC København var bedst før pausen, hvor vi mangler aggressivitet og er for langt fra dem. De får ikke skabt nogle særlige chancer, men det er ikke helt retfærdigt vi kommer foran, resonerer Michael Laudrup.

- I anden halvleg er vi langt bedre i presspillet og vi får lagt et højt pres på dem. Vi kommer til en del muligheder, men får ikke scoret, og til sidst ender det så med et tyndt straffespark. Jeg synes det er synd for spillerne, at de skal slutte på den måde, for straffesparket var en ren foræring.
 
Cheftræneren er skuffet, men har dog overskud til lidt galgenhumor:

Julemanden på visit i Parken

- Hvad pokker, vi er jo i julemåneden, og der er jo tradition for at dele gaver ud, smiler han skævt.

- Vi kan altid bruge disse kampe mod FCK til noget. I dag er der høj intensitet, og den periode vi oplever i første halvleg, hvor vi bliver presset lidt, vil vi nok også komme ud for i Palermo, hvor vi må regne med at komme under et vist pres i perioder.

- Jeg ville selvfølgelig godt have vundet denne kamp, men sådan skulle det ikke være i dag, og et point på udebane er også i orden, runder cheftræneren af.

Marcus Lantz

Kampen bød på mange nærkampe især på midtbanen.

Johan Elmander

Johan Elmander i nærkamp med Michael Gravgaard.

Per Nielsen og Peter Møller 

Per Nielsen gav før kampen Peter Møller blomster efter dennes lange karriere, der bl.a. bød på flere succesrige år som topscorer i Brøndby IF.