Igen rent bur i Farum Park

05.12.2005 10:14

Brøndby IF cementerede søndag aften sin dominerende rolle i Farum Park, hvor de blå-gule i den grad har styret begivenhederne de seneste fire gange i træk. FC Nordsjælland har således ikke fået lov at score mod Brøndby i Farum Park, siden det endte 1-1 tilbage i april måned 2003.

Brøndby krøb med sejren op på en klar førsteplads på formbarometrene, hvor mestrene både fører indenfor de seneste fem og 10 kampe. Kigger man isoleret på de seneste fem opgør, ligger Brøndby IF på 12 point, hvilket er to bedre end nærmeste konkurrent, Esbjerg. Gælder det de seneste 10 opgør, er Brøndby også her i front med 25 point, mens FCK har 23.

For tredje sæson i træk har Brøndby mindst 45 point efter 20 runder. Klubrekorden er to år gammel og lyder på 46 point efter 20 kampe.

Samtidig var søndagens sejr den tredje kamp på stribe, hvor Brøndby ikke lukkede mål ind. Det har holdet faktisk formået at gøre i seks af de seneste syv opgør, hvoraf tre er spillet på Brøndby Stadion, mens tre er afviklet på fremmed græs. Senest Brøndby holdt buret rent i to udekampe i træk, var i oktober sidste år, hvor 2-0 i Randers blev efterfulgt af 1-0 i Silkeborg.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Kim Christensen

Kim Christensen slap forbi Francis Dickoh der måtte stoppe Brøndbyangriberen med unfair midler.

Udvisningen

Det kostede Dickoh et rødt kort for nødbremsen.

Thomas Rytter

Thomas Rytter spillede en ny stor kamp på højrebacken.

Johan Elmander

Johan Elmander udfordrer her Michael Ribers men havde en af de mere anonyme aftener i Brøndbytrøjen.