Elmander: Altid sjovt mod FCK

07.12.2005 09:17

Brøndby, og navnlig Johan Elmander, kan med rette føle sig lidt ovenpå, når de danske mestre og pokalvindere i morgen møder F.C. København i Royal League.

Sidst de to hold stod overfor hinanden scorede Johan Elmander det første mål på Brøndby Stadion, og forrige gang kom svenskeren også på måltavlen i den historiske 5-0 sejr ligeledes på Brøndby Stadion.

- Det er altid specielt at spille disse derbys, hvor der er ekstra intensitet både på og uden for banen. Jeg glemmer aldrig 5-0 kampen i foråret, men det er historie nu, og vi starter forfra. Vi gjorde det ikke godt i Royal League sidste år, og jeg håber vi kan nå langt denne gang, slår Johan Elmander fast.

Brøndby har kun tabt én ud af de seneste fem kampe i Parken, og Brøndbys store svenske angrebsprofil tror også på et godt resultat i "the new firm".

- Vi har haft et par dårlige kampe på udebane dette efterår, men i de sidste 6 kampe af sæsonen lukkede vi kun 3 mål ind, og vi har vundet de seneste 2 udekampe med rent mål. Det går vi også efter at gøre i Parken, hvor det altid er sjovt at spille, slutter han.

Johan Elmander

Johan Elmander bragte Brøndby foran 1-0 i SAS Liga hjemmekampen mod F.C. København der sluttede 1-1.

Johan Elmander og Kim Daugaard

Johan Elmander har spillet et stort efterår og i morgen aften gælder det udekampen mod F.C. København i Royal League.