Dan Anton forlænger med 1 år

23.12.2005 16:31

Brøndby IF og Dan Anton Johansen er i dag blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere ét år, således at den solide forsvarsspiller nu får mulighed for at øge kampantallet fra de nuværende 252 i blåt og gult.

- Vi er utroligt glade for at aftalen med Dan Anton Johansen nu er faldet på plads. Dan har været hos os hele sin karriere, og derfor er det også en sand fornøjelse at forlænge kontrakten med en rigtig Brøndbydreng. Jeg kan godt forstå at Dan har haft brug for at overveje tingene nøje, men jeg er samtidig overbevist om at han har truffet det rigtige valg, var adm. dir. Per Bjerregaards umiddelbare reaktion efter at aftalen var indgået.

Også hovedpersonen var glad for at der nu er kommet en aftale på plads.

- Det er dejligt at min fremtid nu er afklaret det næste år frem, jeg synes vi er nået frem til en aftale som alle parter kan være tilfredse med. Brøndby IF er min klub, og derfor har jeg valgt at blive og kæmpe for en plads på holdet. Der er ingen tvivl om at konkurrencen om pladserne er hård, men jeg vil gøre mit bedste for at repræsentere min klub, fortæller Dan Anton Johansen om forlængelsen.

Dan Anton Johansen

Dan Anton Johansen har siden sin debut i Brøndbytrøjen den 1. april 1999 scoret 6 mål i ligaen, ét i pokalturneringen og 3 i Europa Cup'en.

Spillerprofil