U-18: Fortjent point med fra Randers

30.08.2005 12:46

Ligesom sæsonens første møde i Brøndby, var det U-18 holdets talentfulde midtbanespiller Jesper Christjansen der var første mand på pletten, da Randers i lørdags havde hjemmebane i Ynglingeligaen. I foråret var Christjansen matchvinder i 1-0 sejren, mens lørdagens scoring betød at U-18 holdet fortjent fik et point med hjem.

Christjansen bragte ynglingeholdet på sejrskurs allerede efter 10 minutter, på et meget flot forarbejde af Lukasz Ciezlebicz i en jævnbyrdig og velspillet ynglingekamp. Brøndby startede bedst og tilspillede sig i kampens første halve time til gode muligheder. Herefter tabte de blå-gule dog lidt af grebet om kampen, og hjemmeholdet fightede sig tilbage i opgøret.

Kort før pausen blev der udlignet og anden halvleg var både spændende og intens. U-18 holdet kom frem til et par pæne målchancer, mens Randers havde et forsøg på stangen i kampens overtid, hvorfor 1-1 resultatet synes fair og retfærdigt.

Allerede i morgen aften skal U-18 talenterne spille pokalbrag på udebane mod Køge. Det drejer sig om semifinaleopgøret, mens det lørdag gælder hjemmekampen i ynglingeligaen mod AGF.