Skoubo: OK præstation

25.08.2005 11:53

- Vi får en perfekt første halvleg, hvor vi får presset dem og skabt chancer til flere end det ene mål vi scorer, lød det fra Morten Skoubo.

- Vi skulle egentlig bare ud og fortsætte spillet, men falder for langt tilbage, og ser for passive ud i en periode. Alle ved jo, at Ajax er et farligt hold, hvis man giver dem plads til at kombinere, men måske er det træthed, måske er det det udlignende mål. Vi giver dem i hvert fald mere end de skal have, og så ender vi med ingenting, selvom vi har spillet to rigtig gode kampe, konstaterer Morten Skoubo.

- Alt i alt er det en OK præstation, og vi gør en god figur. Trods alt. Vi arbejder godt, og skaber en del, selv her i Holland. Nu skal den lige sluges, og så skal vi videre. UEFA og alt det andet må vente til det bliver relevant, lige nu skal vi bare hjem og se frem mod næste kamp, runder Skoubo af.

Skoubo i en luftduel mod Maduro

Morten Skoubo sled og slæbte i front og var oplægger til Elmanders føringsmål.

Absalonsen vil med igen

- Det var selvfølgelig en stor oplevelse at spille derinde, og så har man da prøvet det. Det kan jeg bare ikke bruge til noget lige nu, for vi tabte en kamp, vi kunne have vundet med lidt mere held og dygtighed i første halvleg, sagde Johan Absalonsen.

- Vi prøver at fortsætte spillet i anden, men får slet ikke plads. De er dygtige og meget hurtige i både offensiven og deres returløb, så vi formår ikke at presse dem nok mod slutningen.

- Nu skal vi rejse os søndag, og det bliver ikke noget problem. Vi skal vinde SAS Ligaen for at spille her igen næste år, og det agter vi at gøre. Det kræver at vi ikke smider noget væk, og det ved vi.

- Jeg må sige at jeg var dybt imponeret over vores fans i dag. De skaber en helt vild stemning, og når man tror de har givet alt, skruer de bare op. Det er synd vi ikke kunne belønne det bedre, sukker den unge kantspiller.