Skoubo: Det går bedre

03.08.2005 14:05

- Det ser rimelig godt ud. Den er blevet bedre og jeg håber selvfølgelig på jeg spiller, fortæller Morten Skoubo forud for Champions League-kvalifikationskampen mod Dinamo Tbilisi i aften på Brøndby Stadion. Sidste uges 2-0 sejr i den georgiske hovedstad sikrede et godt udgangspunkt for de danske mestre og pokalvindere.

- Det betyder da meget. Det er en kæmpe fordel at vi har en 2-0 sejr dernede fra. Vi kan tage det lidt roligt. Vi skal ikke frem og lave et mål nødvendigvis, men på den anden måde skal vi holde fast i vores spil, for det er det vi kan og det vi er bedst til. Vi er ikke et hold der bare kan stille os ned og vente på modstanderen og så forsvare i 90 minutter.

- Det kommer til at betyde meget at vi har en ordentlig bane at spille på, så vi kan få vores pasningsspil til at køre. Vi har alle forudsætninger for at gå videre, men det kræver at alle er 100 % opsatte, og vil vinde, ellers kan det godt blive meget svært tror jeg, slutter Morten Skoubo der blæser til moderat-offensiv...

Hør hele interviewet med Morten Skoubo her.

Morten Skoubo har scoret mod Silkeborg

Morten Skoubo tror på at han kommer til at spille i aften, når Dinamo Tbilisi venter i returopgøret mod Dinamo Tbilisi.