Skadesopdatering

29.08.2005 10:11

Det blev en uheldig aften for Brøndby IF, da de danske mestre og pokalvindere i aftes tabte 3-0 på udebane til AGF. Udover at lide det første liganederlag siden 19. maj (3-1 på udebane mod FC Midtjylland), blev Brøndbyholdet også hårdt ramt på skadesfronten.

Og her til formiddag var det ikke just opløftende meldinger omkring Per Nielsen, Thomas Rytter og Mads Jørgensens skadessituation.

- Thomas har beskadiget det inderste ledbånd i højre knæ. Efter kampen frygtede vi at der også var tale om et beskadiget korsbånd, men det mente Eilif Larsen ikke. Vi får dog lige scannet knæet senere i dag for en sikkerheds skyld, udtaler direktør og læge Per Bjerregaard der forventer at Rytter med et beskadiget ledbånd vil være ukampdygtig i 6-8 uger.

Per Nielsen og Thomas Hansen stødte hovederne sammen mod slutningen af kampen, og Per Nielsen måtte bæres fra banen efter det grimme uheld.

- Han har fået en stor flænge lige over øjet og under øjenbrynet. Han har fået et slag på kæbebenet, som han tidligere har haft brud på, og han skal røntgenfotograferes på Rigshospitalet senere i dag, fortæller Per Bjerregaard.

Dengang tilbage i maj 2005 var Per Nielsen ukampdygtig i små 6 uger.

En ellers formstærk Mads Jørgensen bad om at blive skiftet ud i gårsdagens kamp efter knæproblemer, men han kan umiddelbart ånde lettet op.

- Mads har noget hævelse i knæet. Han kunne allerede mærke det under opvarmningen. Vi har tjekket ham og mener ikke der er noget med ledbåndet eller menisken, men vi scanner ham lige i dag for at være helt sikker, slutter Per Bjerregaard.

Asbjørn Sennels, der måtte melde fra til AGF-kampen, forventes klar om ganske få dage. Han fik et slag på foden under fredagens træning, og en blodsamling under foden holdt ham fra lørdagens træning.

Per Nielsen i græsset på Atletion

Per Nielsen var uheldig i aftes, da han måtte bæres fra banen med en voldsom flænge og et muligt brud på kæbebenet.