Schmidt: Flere sommerfugle i maven

04.08.2005 13:07

Det var en lettet, lykkelig og smilende Stefan Schmidt der i går mødte brondby.coms udsendte efter hans vellykkede comeback i Brøndbytrøjen.

- Jeg havde lidt flere sommerfugle i maven end jeg plejer at have. Det er lang tid siden jeg har stået inde på en fodboldbane hvor der sidder folk og kigger. Jeg var lidt nervøs, men jeg synes jeg kom hurtigt tilbage, smilede midtbanespilleren til brondby.coms mediafolk.

Omkring et kvarter før slutfløjtet kunne han løbe på banen for første gang i et år, og det var til et stort bifald fra Brøndby Stadion.

- Det var rart og det er jeg meget glad for. Det viser bare vi har nogle gode og høflige fans, grinede han.

Du kan tjekke hele mediainterviewet med Stefan Schmidt her.

Stefan Schmidt skiftes ind i stedet for Dan Anton Johansen

Brøndbys nr. 13, Stefan Schmidt, gjorde comeback i Brøndbytrøjen i gårsdagens 3-1 sejr over Dinamo Tbilisi på Brøndby Stadion.

Elmanders store chance

- Vi er videre. Nu skal vi lige spille på lørdag mod AaB, og vi må ikke miste fokus på den kamp. Jeg ved godt at alle vil høre om Ajax, og vi glæder os også, det er helt sikkert. Det er et hold på et højt niveau, og spiller for spiller er de selvfølgelig en tak bedre. Det betyder ikke at vi lægger os ned, og med et godt resultat hjemme kan alt ske, slog Johan Elmander fast og fortsatte.

- Spiller vi som i dag, skal vi ikke regne med noget, men det gør vi heller ikke!

- Jeg har spillet mod dem 7-8 gange, og selvfølgelig er det en fordel. Jeg kender dem godt, og selvom de skifter en del, er det samme form for fodbold. Det skal vi nok snakke om, smiler den store angriber og kigger lidt over mod Michael Laudrup.

- I dag bør jeg score et mål. Jeg skal score på sådan en, det var virkelig dårligt. Får jeg sådan en på onsdag skal den sgu ind.

Det sidste er svært at være uenig med ham i...