Retov: Vi kan nå mere

25.08.2005 10:27

- Vi spiller 3 gode og 1 dårlig halvleg. Desværre varer sådan nogle opgør jo 4, så det var ikke helt nok mod et hold af Ajax' kaliber. Efter den fjerde halvleg var det slut.

Martin Retov kan se tilbage på et par intense opgør, der desværre endte uden dansk vinder.

- Der er dog masser af positive ting vi kan tage med. Vi er tæt på at sænke Ajax over to kampe, vi fører 1-0 efter en fremragende første halvleg på Amsterdam Arena, og skaber chancer til mere. Vi tager herned og spiller for at vinde, og det får vi vist langt hen ad vejen ikke er naivt med et hold som vores.

- Inderst inde tror jeg bare, at 1-1 målet gør mere ondt, end man lige fornemmer derude. Det gør i hvert fald forskellen på kampen i dag, og det er deres fortjeneste at vi ikke kommer mere med i anden halvleg.

- Når man vinder samlet 5-3, er man et bedre hold og deres topniveau er også over vores. Vi stresser for meget i anden halvleg og får ikke hevet tempoet ud på de rigtige tidspunkter. Det havde været vores chance, men vi forsøger at spille op med dem. Hvis man har lært noget er det nok, at vi skal være meget mere koldblodige, fortæller midtbanedynamoen.

- Vi håbede på Champions League, men vidste vi skulle have heldet på vores side. Nu handler det om UEFA'en, hvor gruppespillet vil være en succes. Jeg tror dog vi kan nå mere end bare det, for vi har sgu et godt hold. Det viser vi over de to kampe, og det skal vi holde fast i!

Brøndbyfans på Armsterdam Arena

Opbakningen var fantastisk fra de mange Brøndbyfans, der var til stede på Amsterdam ArenA.