Per Nielsen har målnæse mod AGF

26.08.2005 10:53

Brøndby IF's Per Nielsen har det traditionelt godt med at spille overfor AGF i SAS Ligaen. Anføreren er nemlig god til at finde vej til målet mod århusianerne, og faktisk er Per Nielsen den mest scorende Brøndby-spiller, i den nuværende trup, indenfor de seneste fem sæsoner.

Nuværende Brøndby-spillere har tilsammen lavet 12 mål mod AGF siden efterårssæsonen 2000, og Per Nielsen har nettet tre gange. Mere traditionelle målscorere som Mads Jørgensen, Jonas Kamper og Ruben Bagger er alle oppe på to mål mod de hvide.

Kim Daugaard er den nuværende Brøndby-spiller, der skal længst tilbage i tiden for at finde sin seneste scoring mod AGF. Den faldt 1. april 1999, og faktisk er det eneste gang nogensinde, Kim Daugaard har scoret i en Superligakamp mod århusianerne.

Ruben Bagger kan derimod prale af at være den første spiller i den aktuelle Brøndby-trup, som prøvede at lave mål mod AGF i Superligaen. Hans første af i alt seks mål faldt 12. september 1997, hvor Bagger sørgede for den anden scoring i Brøndbys 2-0-sejr.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Brøndbyspillerne klar til kick off mod AGF

Der venter Per Nielsen og co. en vanskelig opgave på udebane mod AGF.