Offensiven hårdest ramt af skader

17.08.2005 10:36

I en tid med masser af kampe, er der brug for alle mand i truppen, men en lille håndfuld spillere døjer med skader. Især offensivt er Brøndby hårdt ramt på skadesfronten, eftersom angriberne Kim Christensen, Ruben Bagger og langtidsskadede Kaspar Dalgas ikke er kampklare.

Kim Christensen, der fik sit foreløbige gennembrud som Brøndbyspiller i Esbjerg med to scoringer, har døjet med en forstrækning fra Esbjergkampen for over to uger siden. Her i ugens løb har han haft løbeskoene på og lavet fysiske øvelser med og uden bold under ledelse af fysisk træner Rene Skovdahl, men forstrækningen generer stadig, og det er endnu uvist, hvornår han atter kan hoppe i fodboldstøvlerne.

Ruben Bagger er ankelskadet i den ankel der har holdt ham ude i længere perioder tidligere. En undersøgelse af ankelen har påvist væskesamlinger og irritation, men heldigvis er der ikke tale om alvorlige ledbåndsskader eller lign. Bagger har fået en blokade, og han kan allerede nu påbegynde intensiv ankeltræning , og så må tiden vise hvornår han er klar til at træne fuldt med igen. Selv regner Bagger dog med det bliver indenfor de kommende 10-12 dage.

Henrik Kildentoft udgik i lørdags i 2. divisionsopgøret mod BSV med en knæskade, og en efterfølgende undersøgelse har vist at det unge forsvarstalent slap med skrækken. Et vrid på det inderste venstre ledbånd og et slag på menisken var resultatet og Kildentoft kan regne med at være på træningsbanen igen indenfor 1-2 uger.

Til sidst kan Kaspar Dalgas trods alt glæde sig over en smule fremgang i sit lange skadesforløb med knæproblemer. De seneste dage har han løbetrænet og så sent som i dag blev det til en veloverstået 20 minutters løbetur på løbebåndet.

Så mens der venter masser af opgaver og kampe for Brøndby IF resten af efteråret, går der lige lidt tid før især offensivspillerne Kim Christensen og Ruben Bagger atter er klar til at trække fodboldstøvlerne på.

Kim Christensen blev dobbelt målscorer i Esbjerg

Kim Christensen scorede to gange mod Esbjerg, og fik i samme kamp en stor forstrækning der fortsat holder ham uden for træningsbanen.