Mads: Vi havde fortjent mere

11.08.2005 09:04

- Jeg bliver ramt i ribbenet af deres store midtbanespiller. Lige nu gør det rigtig ondt, og jeg skal tjekkes i morgen (i dag, Red.), fortalte Mads Jørgensen efter 2-2 braget mod Ajax Amsterdam. 

- Det er et ærgerligt tidspunkt at måtte udgå. Jeg synes jeg selv og holdet kom rigtig godt i gang, og vi styrer jo kampen i første halvleg. Vi havde fortjent at få mere med herfra, men på den anden side er de meget skarpe foran mål, og det må vi lære af.

- Jeg er ikke overrasket over kampens kvalitet, men måske lidt over at vi kan skabe så mange store chancer mod et så godt hold. Vi er inde i en rigtig god udvikling, og jeg er overbevist om at vi kan vinde dernede.

Mads Jørgensen i glidende tackling

Mads Jørgensen spillede glimrende den tid han var på banen, indtil en skade forhindrede ham i at spille videre.

Lantz tilfreds

- Vi viser høj klasse i dag, og jeg er rigtig godt tilfreds med indsatsen. Jeg er bare ikke tilfreds med resultatet, og det er jo det vigtigste, sukker Marcus Lantz, men lyser dog hurtigt op igen.

- Vi har nu spillet 7 kampe, vundet de 6 og spillet en enkelt uafgjort. Jeg ville hellere have vundet i dag, og tabt en af de andre, men når alt kommer til alt leverede vi en holdmæssig mandfolkepræstation i dag, og jeg synes vi er det bedste hold på banen.

- Vi kan og bør føre 2 eller 3-1 efter første halvleg, men kommer igen bagud. Det er god moral at rejse sig igen, og jeg er imponeret af holdet.

- Forskellen i dag er, at de scorer på deres få chancer og vi skal bruge 7. Men vi lever i turneringen, og vi tager til Amsterdam for at gå videre, slår midtbaneindpiskeren fast.

Marcus Lantz i løb med bolden

Han fordelte boldene godt og havde fint styr på Ajax-spillerne. Marcus Lantz spillede endnu engang en god kamp på Brøndbys midtbane.