Mads og det kolde venstre

01.08.2005 00:46

- Nu har jeg scoret 3 med et ellers halvkøligt venstreben, og jeg får en flaske champagne efter en kamp sådan lidt på det jævne. Det er svært at finde noget at brokke sig vildt over lige nu.

Mads Jørgensen spillede trods maveproblemer en god kamp, og kronede indsatsen med et mål og en assist.

- Jo, men jeg synes også jeg får en del plads i dag. De sideforskyder meget, og det giver nogle åbninger. Vi får ikke udnyttet dem helt godt nok, og spiller ikke fodbold som vi havde håbet, men det er altså detaljer når man lige har vundet i Esbjerg, smiler han.

Mads

Jørgensen scorede og assisterede.

- Det var fedt med sejren, men allerede onsdag venter en mindst lige så vigtig opgave. Vi går ud med en 100% indstilling og gør arbejdet færdigt, og så kan vi tale om de næste modstandere derefter.

Johan: Det kører

- Jeg har det rigtig godt efter Champions League kval-kampen. Jeg har ellers følt mig lidt tung, men i den kamp gik det rigtig godt, og siden har fysikken været helt på toppen.

Kampvognen

Der tages ikke fanger, når Elmander går i krig.

- Alle har down-perioder, men jeg har trænet meget den seneste tid og spist mine vitaminer, så nu kører det, griner den karismatiske svensker.

- I dag går det også godt i anden halvleg. I det hele taget synes jeg faktisk det er stærkt af holdet, og gå over og lave 3 mål i Esbjerg. Det er der ikke mange der gør os efter.

- For mit eget vedkommende er det en stor hjælp, at midtbanen arbejder så hårdt som de gør. I dag er Kim og Marcus i et højt, højt gear, og deres indsats giver mig plads mellem Esbjergs midtbane og forsvar.

Elmander

Esbjergs forsvar havde deres hyr med at få stoppet den store svensker.

- Det betyder at jeg kan spille med fronten mod mål, og det er vist én af mine forcer, funderer Elmander.

- Under alle omstændigheder var det et dejligt resultat og nu skal vi ud og levere samme arbejdsindsats på onsdag. Så går vi også videre, men intet er sikkert endnu, advarer han.