Lorentzen: Jeg skyldte

21.08.2005 09:49

- Vi har ikke haft rytmen i spillet de sidste par kampe, og det kan da godt være de mange kampe er en del af forklaringen. Vi skal dog spille mange flere, så det må vi komme over. Sejren i dag er under alle omstændigheder vigtigt.

Matchvinderen følte han skyldte en smule:

- Jeg brænder ikke bare én, men to store chancer før jeg får den sparket ind. Det var en kæmpe lettelse at det lykkes, for jeg må nok erkende, at jeg stod i minus på kontoen, smiler han.

Ingen undskyldning

- Ajax er slet ikke en undskyldning. Der var ingen på banen, der tænkte på den kamp undervejs. Det gør vi nu, men man kan ikke spille en fodboldkamp, mens man render rundt og tænker på en anden modstander, sådan fungerer det bare ikke.

Det store spørgsmål blandt journalisterne er, hvordan Lorentzen har det med snakken om en mulig ny konkurrent, men den unge herre lader sig ikke rive med.

- Hvis vi køber en ny spiller, er det for at styrke truppen, og det er der vist ingen der er kede af. Det handler om at vi skal vinde nogle titler, og det gør vi med det bedst mulige hold, slår han fast.

- Derfor er det da stadig dejligt at få scoret. Det trækker nok ikke fra, tilføjer han inden turen går mod omklædningen med badesandaler og en pakke rosiner i hånden.