Lorentzen: Fedt at lave 2 mål

04.08.2005 09:06

- Det fungerer ikke helt for os spillemæssigt, men det er dejligt vi kan lave mål. Jeg synes ikke vi hænger helt sammen, og for mit eget vedkommende er det også for meget op og ned. Jeg spiller ikke optimalt, men kommer til nogle chancer, og så er det da fedt at lave to mål.

Lorentzen virker meget afslappet efter kampen, og fortsætter evalueringen af dagens kamp og de kommende modstandere.

- Vi skal styre spillet på Brøndby Stadion, og det gør vi ikke i dag. Der er ingen tvivl om, at vi skal hæve niveauet til næste onsdag, men det kommer automatisk når vi står over for en bedre modstander.

- Det vigtige onsdag er, at holde dem fra at score, og spille vores eget spil. Så skal chancerne nok komme, og som det går i øjeblikket skal vi nok få sat en enkelt pind ind. Hvis vi fungerer sammen kan det lade sig gøre at slå dem ud, det er jeg ikke i tvivl om, men lad os nu lige få overstået weekenden først, formaner han.

- Lige nu er det bare en rigtig dejlig følelse at stå her, og være gået videre. Det er klart der er pres på før sådan en kamp, og Tblisi er langt fra en dårlig modstander. Nu har vi klaret første del af opgaven, men efteråret er langt, så lad os tage det et skridt af gangen.

- Med den rette indstilling og indsats kan vi gøre det. Jeg vil absolut ikke love mål, men jeg er sikker på det bliver et par rigtig spændende kampe, forudser dagens dobbelte målhelt.

Kasper Lorentzen tiljubles efter hans første mål

Kasper Lorentzen var den helt store helt, da han med to scoringer sparkede Brøndby videre til 3. kvalifikationsrunde i Champions League.