Laudrup stolt - trods alt

25.08.2005 08:37

- Jeg er stolt af mit hold i dag. Det er en ærgerlig følelse vi sidder tilbage med, og jeg kan aldrig være tilfreds med at tabe, men set over de to kampe, synes jeg alligevel godt vi kan have en form for tilfredshed med indsatsen, for vi har altså spillet lige op med et af Europas 15-25 bedste hold i 3 af fire halvlege, og formåede at producere mange gode chancer i kampene, fortæller Michael Laudrup.

- Det er ikke nok, når man møder et hold af Ajax' klasse, og der er flere ting i anden halvleg i dag vi skal gøre meget bedre, hvis vi skal videre fra sådanne opgør.

Op og ned

- Alligevel tager vi også flere gode ting med, og vi formår jo faktisk, at vise vi er mere end med i de første 45 minutter, hvor vi med lidt held kunne have ført med 2, fortsætter han.

- Vi starter også anden halvleg OK, men så får de målet til 1-1, og det ændrer billedet. Herefter kommer vi i perioder for langt tilbage på banen, og bliver straffet i et par kontraløb.

Stor fremgang 

- Vi har stadig et stykke vej før vi er helt med på dette niveau, det viser anden halvleg, men når det er sagt, er vi nået rigtig langt siden vi spillede mod Rosenborg for et par år siden. Ikke bare spillemæssigt, men også indstillingen hele vejen rundt har været rigtig god.

- Jeg har hele tiden sagt, at et succes-kriterium i efteråret er at nå et gruppespil i Europa Cup'en.

- Nu bliver det ikke Champions League, som vi naturligvis havde håbet, men så må vi vise at det ikke bare er snak, ved at nå UEFA-Cup'ens gruppespil, konstaterer cheftræneren, der trods alt kan se tilbage på mange opløftende momenter i de 2x90 minutter mod ét af Europas storhold.