Laudrup skuffet

28.08.2005 22:25

- Vi har en off day over hele linien i dag. Vi skal tabe på et tidspunkt, det i sig selv bekymrer mig ikke efter 7 kampe, men det kan godt bekymre at vi to gange efter kampe i Europa spiller så skidt. Det er meget skuffende, og bare ikke godt nok.

Michael Laudrup har for en gangs skyld ikke meget positivt i posen efter nederlaget i Århus, og der er ingen undskyldninger.

- Vi har spillet 10 kampe, godt nok på relativt kort tid, men der er langt til vinterpausen. Hvis vi allerede nu er trætte, kan de blive en meget lang sæson, men det er åbenlyst også mere mentalt end fysisk.

- Vi er nødt til at acceptere, at indstillingen skal være den samme, uanset modstanderen. I dag var det næsten en gavebod ved alle målene, og selvom vi momentvis i første halvleg får sat os igennem, spiller vi generelt ikke hurtigt nok, vi får ikke erobret returbolde og vi giver alt for meget væk.

- 3-0 er lige i overkanten, men det kan jeg ikke bruge til noget, konstaterer han.

Ingen undskyldninger

- Der er en del småting vi kan sætte fingrene på, og det er klart at vi skal rokere lidt rundt. Vi bliver tvunget til at spille det meste af kampen en angriber og en midtbanespiller som backs, og der er også nogle andre småting vi kunne kommentere på, men det er bare ikke godt nok i dag, og længere er den ikke.

- Vi har noget at arbejde med nu, og må kigge tilbage på reaktionerne i Horsens og AGF-kampene. Alle modstandere skal behandles med samme indstilling som Ajax og hvad de nu hedder.

- Oven i hatten får vi et par skader, der kan vise sig at være alvorlige. Nu får vi se hvor slemt det står til, men alt i alt var det en skidt aften på Århus Stadion, runder Laudrup af.