Laudrup: Skabte alt for lidt

20.08.2005 21:35

- Det positive er at vi vinder og at Lorentzen scorer sejrsmålet efter et par mindre heldige afslutninger. Derudover er der ikke så meget at tage med, for det var en halvskidt kamp med første halvleg som det dårligste og anden som marginalt bedre.

Michael Laudrup ligner ikke en mand, hvis hold netop har tangeret SAS Ligarekorden for flest hjemmesejre i træk, men han er dog langt fra i dårligt humør.

- Når man vinder sådan en kamp, kan man også vende den om og tale om klasse. Vi skaber meget få chancer, og scorer to mål. Når man vinder den slags kampe, kan man nå langt, konstaterer han med et underspillet smil.

- Når det er sagt, skaber vi alt for lidt i dag. Pasningsspillet er småklumpet og der er for få løb uden bold. Der var ellers rig lejlighed til at søge dybt i feltet i dag, men det får vi ikke udnyttet. Når Elmander trækker tilbage i banen, skaber han plads fremme, men vi er slet ikke nok i boksen i dag.

Fremragende start

- Jeg vil helst tale om de spillere vi har til rådighed, men det er da rigtigt at det ærgrer mig lidt, at vi har både Skoubo og Kim Christensen skadet på samme tid. I dag får vi så et par flere spørgsmålstegn inden onsdagens opgør, men lad os nu se hvordan det ser ud i morgen, formaner han.

- Vi har nu spillet 6 kampe, og har 16 point. Vi har faktisk fået en super-start, og vi ved endda, at vi plejer at indlede sæsonen blødt på point-siden. Når vi spiller godt vinder vi kampene, og når vi også henter noget nær maksimumpoint når det ikke kører optimalt, skal vi nok ikke beklage os.