Laudrup ser fremad

04.08.2005 00:09

- Vi får et hurtigt mål, og så skal de op og score 3. Dermed er kampen mere eller mindre afgjort, og selvom vi ikke spillede en fantastisk kamp, kan vi kun være tilfredse med at være videre.

Cheftræner Michael Laudrup er naturligvis glad for at have kvalificeret holdet til tredje runde i Champions League-kvalifikationen, og trækker ikke fra, at næste modstander er hans tidligere klub Ajax Amsterdam.

- Alle kender Ajax. Det er et hold, der som os gerne vil spille positiv fodbold, og uanset udfaldet bliver det spændende at møde et så godt hold. De spiller hurtigt pasningsspil og har flere gode individualister, og selvom de har fået et par skader, er det et rigtig godt hold vi kommer op mod, advarer han.

Chancerne er der

- Hvis vi rammer toppen i begge kampe, har vi chancen for at gå videre og timingen er OK. Man kan sige, at vi er lidt mere i gang med sæsonen, men uanset om de har spillet 0 eller 10 kampe, er det et klassehold, og vi skal nok få vores at se til.

- Jeg har stor respekt for hollandsk fodbold generelt. De spiller spillet, og de har de seneste år også lavet nogle flotte resultater internationalt. Generelt er det sådan, at på de store hold kan alle 11 spille fodbold, og det jeg har set af Ajax er ikke nogen undtagelse.

Laudrup glæder sig i første omgang til hjemmekampen:

- De har ikke holdet der kan pakke sig, så de vil komme frem på banen også på Brøndby Stadion. Alt i alt betyder aftenens sejr utroligt meget, for både spillerne og klubben. Vi har nu i hvert fald 4 opgør i Europa at se frem til, og de første to bliver uhyggeligt spændende. Jeg glæder mig, konstaterer cheftræneren før de hollandske medier også skal have historien om den kommende modstander i det sidste skridt før Champions League.