Laudrup: Lys fremtid

10.08.2005 23:23

- Jeg synes vi leverede en utrolig flot indsats i dag. Vi var alle spændt på at se, hvordan niveauet var målt op mod et hold lige under den absolutte europæiske top, og vi kom ud med mange positive svar, konstaterer Laudrup efter kampen.

- Jeg havde sagt til spillerne før kampen, at vi ikke skulle regne med at skabe så mange chancer som vi plejer, og alligevel tæller vi 5 store muligheder og 2 mål. Alene i første halvleg har vi tre store; Elmander, Lantz der bliver reddet flot, og Jonas Kampers afslutning, der reddes på selve målstregen.

God offensiv

- I det hele taget er jeg meget tilfreds med vores offensive indsats i dag, og selvom de scorer 2 mål, holder vi dem i store perioder også væk. Man kan ikke holde et hold som Ajax helt fra fadet, og de viser et par gange, at de er i en klasse for sig i det hurtige opspil.

- Vi er vant til at forsvare mod 2 angribere, og i dag stiller Ajax med 3, hvoraf de to er hurtigere og bedre end nogen angriber i den danske liga. Det skal give lidt problemer, smiler cheftræneren.

- Vi giver også et par stykker væk, men overordnet set skaber vi en del flere farlige chancer end Ajax i dag, og selvom de har en rigtig god periode i anden halvleg, sætter vi en flot afslutning ind, hvor vi med bare en smule held, havde scoret mindst et mål mere.

Mulighedernes mål

- 2-2 målet i overtiden er utroligt vigtigt, men alligevel sidder jeg tilbage med en fornemmelse om, at vi godt kunne have fortjent lidt mere. Jeg synes vi var uheldige i visse situationer, men resultatet er ikke uretfærdigt.

- Vi har masser af positive ting at tage med herfra, og vi kan tage til Amsterdam med oprejst pande. Chancerne for at gå videre er til stede, men selvfølgelig er det utroligt svært, at tage til Amsterdam Arena og vinde.

- På sigt betyder denne kamp måske mere end man lige regner med, og vi er inde i en rigtig god udvikling med dette hold.

- Vi stillede nogle spørgsmål før kampen, og fik en masse svar. Om resultatet er nok ved vi ikke, men overordnet set ser det lovende ud for fremtiden med dette hold.

Michael Laudrup ligner en stolt mand, og det har han vel egentlig også grund til. Trods resultatet viste hans hold, at man kan være med på et højt internationalt niveau.